Kobe in Gianna: Njune zadnje fotografije so bile posnete dan pred tragedijo

Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant Foto: Profimedia kobe bryant
V soboto, le dan pred tragično nesrečo, je Gianna Bryant stala na igrišču. Ob njej je bil njen slavni oče.
Oglej si celoten članek

Kobe Bryant in njegova 13-letna hčerka sta bila v nedeljo na poti na športno akademijo Mamba Academy, ki jo je ustanovil Bryant, a tja na žalost nista prispela. Helikopter, na katerem je bilo devet ljudi, je namreč strmoglavil. Nesreče nihče ni preživel.

Magazin Nesreča Kobeja Bryanta: Med žrtvami tudi žena pevca

Dekleta ekipe Mamba Lady Mavericks, ki jih je treniral Kobe, pa so na igrišču stala že v soboto. Zadnje fotografije legende kažejo, da je bil Kobe tistega dne odlične volje. Gianna je nosila dres s številko 2, Alyssa, ki je prav tako umrla v nesreči, pa 5.
Na krovu helikopterja sta bila tudi oba Alyssina starša, Sarah Chester in njena hči Payton Chester, ki je bila prav tako članica Kobejeve ekipe, ter tudi Christina Mauser, ki je dekleta urila v obrambi.

Ste že slišali za vragolije na kanalu Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:20 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 04:29 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 02:40 29. Januar 2020.

    www.Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.