Komentatorji Sanjskega moškega ogorčeni: "Bumbar, butelj, bik"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Po tej odločitvi veliko ogorčenje.
Oglej si celoten članek

Šov Sanjski moški spremlja oddaja Vrtnice in vino, v kateri upokojenki Bojana in Milica, par Maruša in Luka ter prijateljici Nuša in Ajla komentirajo dogajanje v šovu.

Šesterica je po zadnji oddaji ostala odprtih ust. Maruša je celo izjavila, da je na Gregorja jezna in ga označila za bumbarja. Branil ga ni niti edini moški komentator, ki je izdavil le: "Ne se zaje***.“

Kaj se je zgodilo?

Gregor je zadnjo vrtnico poklonil Sanji, ki je na poročnem fotografiranju vse, ki so morali z njo sodelovati, razočarala. Kaj se je dogajalo, si lahko preberete TUKAJ.

To pa še ni vse. Pred tem se je sprla s svojo sostanovalko Jasmino, ker ni hotela spati v isti postelji z njo, saj si Sanja ne želi bližine ljudi, ki jih ne pozna dobro. To je Jasmino, ki je morala šov zapustiti, prizadelo

Ko je bilo jasno, da njena sostanovalka odhaja, je Sanja izjavila: "Vsaj v postelji bom lahko spala in ne na kavču.“

"Mene prav boli, kako je (Sanja) žleht, zakaj je to naredil?“ je bila ogorčena Nuša, ki pravi, da je Gregor "butelj“ in "bik“. 

Foto: POP TV sanja munda

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:27 27. April 2021.

    Ne gledam, imam še veliko drugih kanalov z bolj pametnimi programi.

  • 14:12 27. April 2021.

    Vsem medijem vsiljujejo zgodbe tega bednega šova. Kaj si gledalci in bralci ne zaslužijo malo bolj pametnih in koristnih vsebin.

  • 09:05 27. April 2021.

    Pa kaj vam ni jasno. On je zaljubljen v sebe in svoje steroidno nafilano telo. Tak tip ne more ljubiti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.