Koncert se je začel, ljudje pred vrati

Foto: Matjaž Tavčar
Foto: Matjaž Tavčar
Koncert skupine Rammstein. Ljudje so več kot dve uri čakali, da bodo vstopili v dvorano. Na voljo sta bila le dva vhoda.
Oglej si celoten članek

V Stožice je prišla kultna nemška skupina Rammstein, bolj kot koncert pa bo najverjetneje ostala v spominu slaba organizacija. Ljudje so namreč več kot dve uri stali v vrsti za vstop v dvorano. Koncert se je medtem že pričel.

Kot nam je povedala bralka, ki je čakala pred dvorano, se je kolona sicer premikala, a zelo počasi. Ljudje so postajali nemirni, glasni, slišali so se žvižgi in vpitje. "Tukaj je pravi kaos," nam je povedala.

Dodala je, da se nad organizacijo pritožujejo tudi tujci, ki so na koncert prišli od daleč. "Popolnoma so razočarani," pravi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 16:31 1. Maj 2013.

    Nevem kaj ti bluziš, v tej in ostalih temah. Noben ni pil piva in čakal 10 min do koncerta da …

  • 16:26 1. Maj 2013.

    Ljudje so bili precej nervozni, kar se je kazalo tudi v dvorani. Publika da popizdiš, skoraj nobenega odziva, kot da …

  • 16:24 1. Maj 2013.

    Točno tako, se direkt vidi, da ima nekdo izreden interes zaščititi organizatorja v teh temah o RAmmstein. <br />Totalen kaos …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.