Magazin > Film & Glasba & TV
78 ogledov

Koncert se je začel, ljudje pred vrati

Rammstein Matjaž Tavčar
Koncert skupine Rammstein. Ljudje so več kot dve uri čakali, da bodo vstopili v dvorano. Na voljo sta bila le dva vhoda.

V Stožice je prišla kultna nemška skupina Rammstein, bolj kot koncert pa bo najverjetneje ostala v spominu slaba organizacija. Ljudje so namreč več kot dve uri stali v vrsti za vstop v dvorano. Koncert se je medtem že pričel.

Kot nam je povedala bralka, ki je čakala pred dvorano, se je kolona sicer premikala, a zelo počasi. Ljudje so postajali nemirni, glasni, slišali so se žvižgi in vpitje. "Tukaj je pravi kaos," nam je povedala.

Dodala je, da se nad organizacijo pritožujejo tudi tujci, ki so na koncert prišli od daleč. "Popolnoma so razočarani," pravi.

Komentarjev 14
  • Cholt45 16:31 01.maj 2013.

    Nevem kaj ti bluziš, v tej in ostalih temah. Noben ni pil piva in čakal 10 min do koncerta da pride noter. Ljudje NISO uspeli priti noter po 1h30 min čakanja zaradi katastrofalne organizacije dogodka. 4 različni vhodi za 4 ...prikaži več raslične tipe kart, vendar tega ljudem noben ni povedal. Nastala je situacija da je 50% folka čakalo na napačnih vhodih in ustvarjalo gužvo in kaos. Drugič naj postavijo velik napis TE PA TE KARTE TALE VHOT, ONE PA ONE KARTE TISTI VHOD. Če že hočejo komplicirati kar se tega tiče.Tako je pa vseskup izpadlo kot totalen amaterski kaos.Upam da ti plačajo zadosti, da bluziš tu gor in pišeš take neresnice.

  • Cholt45 16:26 01.maj 2013.

    Ljudje so bili precej nervozni, kar se je kazalo tudi v dvorani. Publika da popizdiš, skoraj nobenega odziva, kot da bi bili mrtvi.

  • Cholt45 16:24 01.maj 2013.

    Točno tako, se direkt vidi, da ima nekdo izreden interes zaščititi organizatorja v teh temah o RAmmstein. Totalen kaos lahko samo rečem. Nobenih navodil glede tega, na kateri vhod je potrebno iti, kar je ustvarilo situacijo, da so ...prikaži večo ljudje brezveze čakali na napačnih vhodih in ustvarjali nepotreben kaos.Obup v glanem