Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Stožice bodo zagorele!

Rammstein Matjaž Tavčar
Stožice odštevajo ure do nastopa kultnih Rammstein.

V Stožice danes prihaja kultna nemška skupina Rammstein, ki jo je v sklopu turneje Made in Germany videlo že več kot 1,3 milijona ljudi po svetu in ki tudi za nastop v Sloveniji menda pripravlja glasbeni in pirotehnični spektakel. Zaradi velikega zanimanja za koncert so organizatorji ljubljanskega koncerta tik pred zdajci dodali še 300 vstopnic, ki hitro puhtijo, a ji je nekaj kljub temu še vedno na voljo.

Do Stožic čim prej

Ker bo koncert najverjetneje razprodan, to pomeni tudi polno dvorano Stožice, zato prireditelji dogodka pozivajo obiskovalce, naj do dvorane pridejo že do 18.30. Vhod v dvorano bodo odprli ob 19. uri, ob 20. uri bo svoj nastop že začel ogrevalni DJ Joea Letza (Combichrist), ki se bo predstavil s posebnim didžejevskim setom in remiksi glasbe Rammstein, ob 21. uri pa bodo s svojimi hiti že udarili Rammsteini, ki bodo poleg scenografije verjetno presenetili tudi s kostumi.







Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.