Magazin /magazin/film-glasba-tv
80 ogledov

Koncert se je začel, ljudje pred vrati

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 15kol 09:30 01.maj 2013.

    kdor tako misli očitno ni bil tam.. jaz sem prišel ob 18:45 do stožic, parkiral, kupil majco, počakal da so odprli vhode, in čez slabih 20min bil v dvorani (kar je hitro za vstop v parter). Ob 20:45 dvorana ni ...prikaži več bila niti 1/3 polna, kar so si ljudje sami krivi če mislijo da bojo prišli zadnjo sekundo noter.. jaz zmeraj pridem 2-3 ure pred koncertom pa stojim pred odrom da res dobim najboljše možno mesto..Drgač so pa naredili zelo dober koncert in upam da jih še kdaj vidimo v Ljubljani

  • Žurnalček 00:12 01.maj 2013.

    Ja pa čudno , da se ni noben pritožil , še na jakost zvoka v dvorani. Ja pa kdo je sploh merodajen v tej Državi za kontrolo jakosti zvoka in varstvo ljudi pred takimi idioti, kot je bila predskupina in ...prikaži večn pa nič boljši ta glavni z svojimi topovskimi explozijami.Sam še čakam , da se bo tisti gledalec , ki je začel goreti in je dobro gorel, pritožil , da mu je bilo v dvorani kar naenkrat mal prevroče !

  • Boschtjan Zupanchich 08:04 01.maj 2013.

    Takšno nasilno glasbo bolje da niso slišali torej je Samo zdravilno vplivalo na njih !!! Hvala Bogu na Višavah :)

  • puksicd 01:33 01.maj 2013.

    Tam je bila katastrofa, ne pa kaos, zato ne pametuj, kreten! To, kar se je zgodilo, terja kakšno konkretno tožbo. Sem bil tam!

  • puksicd 01:35 01.maj 2013.

    Ta tematika zahteva malo bolj resno obravnavo. Opisano ni nič z dejanskim stanjem. Tam je bilo obupno, ogromno ljudi, odprta 2 vhoda, varnostniki so se nekaj drli v ljudi, nihče ni nič slišal, organizacija - najslabša do zdaj! Tako je ...prikaži več to, ko se nesposobni bebavci tipa Adria zabava spravlja organizirat koncert. Naslednjič bom pozoren na njih in se na široko ognil njihovih prireditev.

  • zic 05:38 01.maj 2013.

    doma bi ostali, pa gledali Preverjeno...

  • 15kol 09:31 01.maj 2013.

    gledalec, ki je gorel, je bil kaskader...

  • Cholt45 16:26 01.maj 2013.

    Ljudje so bili precej nervozni, kar se je kazalo tudi v dvorani. Publika da popizdiš, skoraj nobenega odziva, kot da bi bili mrtvi.

  • Cholt45 16:24 01.maj 2013.

    Točno tako, se direkt vidi, da ima nekdo izreden interes zaščititi organizatorja v teh temah o RAmmstein. Totalen kaos lahko samo rečem. Nobenih navodil glede tega, na kateri vhod je potrebno iti, kar je ustvarilo situacijo, da so ...prikaži večo ljudje brezveze čakali na napačnih vhodih in ustvarjali nepotreben kaos.Obup v glanem

  • krtmen1 01:34 01.maj 2013.

    ne bit preveč pameten-organizacija na nuli,upam, da se ni nikomur nič zgodilo in da bo nekdo odgovarjal za tole-po mojem ni dosti manjkalo, da se ponovi Lipa...sem bil že marsikje, ampak takega kaosa še nisem videl...dobro, da ljudje niso bili preveč nervoznil

  • BenX 14:35 01.maj 2013.

    kot sem že povedal v podobni temi: če hočejo vsi it not v zadnjih desetih minutah, potem noben organizator ne more pomagat! vhodi so bili odprti že celo večnost, pa ni šel noben noter. jaz sem šel mimo varnostnikov ...prikaži več 15 min po odprtju, še kakih 10 min zunaj postopal in bil v dvorani vsaj pol ure pred začetkom vsega skupaj, pa je bilo zasedeno morda samo kakih 5%. 10 min pred nastopom ramsteinov je dvorana bila komaj na polovico polna. predskupina oz. tisti glupi dj je itak igral sam sebi. tako da... malo prej not, pa bi bilo vse ok. če prideš na koncert 2 uri prej in 1 uro in 45 min pivo piješ pred vhodom, ter si sam sebi pomemben, ja halo?? sramota za take oboževalce, da se ne morejo malo prej v dvorano spokat, ampak je bol pomembno pred vhodom modno revijo špilat!

  • Cholt45 16:31 01.maj 2013.

    Nevem kaj ti bluziš, v tej in ostalih temah. Noben ni pil piva in čakal 10 min do koncerta da pride noter. Ljudje NISO uspeli priti noter po 1h30 min čakanja zaradi katastrofalne organizacije dogodka. 4 različni vhodi za 4 ...prikaži več raslične tipe kart, vendar tega ljudem noben ni povedal. Nastala je situacija da je 50% folka čakalo na napačnih vhodih in ustvarjalo gužvo in kaos. Drugič naj postavijo velik napis TE PA TE KARTE TALE VHOT, ONE PA ONE KARTE TISTI VHOD. Če že hočejo komplicirati kar se tega tiče.Tako je pa vseskup izpadlo kot totalen amaterski kaos.Upam da ti plačajo zadosti, da bluziš tu gor in pišeš take neresnice.

  • Žurnalček 00:05 01.maj 2013.

    Kaj bluzi tale bralka ? Saj ni prišla v Opero , pa še tam se pride 15min. prej , ampak na rizičen koncert , kjer je treba priti 2h prej , zaradi varnostnih pregledov ! Neki ji ni glih v ...prikaži več glavi pošlihtan , al se ga je pa zunaj zakadila , pa prišla gospodična na vhod misleč , da se čaka samo še na njo !

  • Eva Mataln 08:09 01.maj 2013.

    Bila na koncertu, prišla v Stožice ob 20h, ob 2030 sva sedela na svojih sedežih. Ljudje so prihajali v dvorano do 21xx.. Komu ni jasno da se na takšne zadeve pride pravočasno, naj ostane doma ali pa gre na koncert ...prikaži več Justin Bieberja...Drugače pa..zelo dober koncert..

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.