Konec zakona enega naših najlepših parov

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Iryna Osypenko in Matjaž Nemec sta odprla novo poglavje.
Oglej si celoten članek

Eden naših najlepših estradniško-političnih parov se je odločil raziti. Za konec zakona sta se odločila lepotica in podjetnica Iryna Osypenko in poslanec Matjaž Nemec, kar pa ne pomeni tudi koneca njunega prijateljstva. 

Magazin Matjaž Nemec ima tako lepo "svetovalko"

Iryna je za revijo Suzy povedala, da Matjaž ostaja ena najboljših in najpomembnejših oseb v njenem življenju, da sta skupaj preživela ogromno lepih trenutkov in da je ponosna nanju, da sta ločitev izpeljala tako zrelo in spoštljivo. Izdala je še, da je bila odločitev sporazumna. Podobno spoštljive besede pa je novinarju Suzy Tomažu Miheliču zaupal tudi Matjaž, ki je potrdil, da z Iryno ostajata tovariša. "Odločila sva se, da si dava možnost in da odslej rasteva vsak po svoje, na način, ki nama bo omogočal nove poti. Hvaležna sva, da je najina ljubezen prerasla v iskreno in srčno prijateljstvo," je povedal.

Mambo Kings Aleš Bartol o ločitvi: "Ko gledam nazaj, spoznavam svoje napake"

Zakonca sta se, kot par konec aprila pojavila na rdeči preprogi podelitve medijskih nagrad Žarometi, medtem ko skupne fotografije Iryna, ki je kraljica družabnih omrežij, ni objavila že od februarja 2017. Nekdanja zakonca sta še povedala, da je to prva in zadnja izjava na to temo in da prosita za spoštovanje njune odločitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 16:09 7. April 2019.

    OBEMA ŽELIM VELIKO SREČE V NADALJNEM ŽIVLJENJU!!!!

  • 09:23 18. November 2018.

    Mal je že rabljena.

  • 09:41 17. November 2018.

    Politika je kurba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.