"La Toyino oddajo gledajo študirani ljudje"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zamere in ostre besede med La Toyo in Marjanco Scheicher so očitno le še zgodovina.
Oglej si celoten članek

Pisateljica in novinarka Marjanca Scheicher ter pornesa La Toya, ki sta se leta 2011 zaradi erotične nagrade zlati stojan tako hudo sporekli, da sta se zmerjali celo s kletvicami, kot sta pras*** in ostarela pornozvezdnica, sta očitno le zakopali bojno sekiro. In ne le to, Marjanca za La Toyo najde le še pohvalne besede.

"Z La Toyo pa nič pretirano novega. (smeh) V začetku poletja me je povabila v svojo oddajo na Top Tv, kjer je bila prav prijetna voditeljica in tudi odzivi na gledanost so odlični! Sploh nisem vedela, da toliko ljudi, in to tudi študiranih in na položajih, gleda njeno oddajo! Sicer se že nekaj časa nisva nič slišali, sem pa vesela, da sva se pogovorili in nisva več na bojni nogi," nam je zaupala pisateljica, ki je pred kratkim izdala svojo peto knjigo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:00 15. September 2013.

    Bravo La Toya. V tej zadrti, nevoščljivi, hinavski Sloveniji si prava popestritev.

  • 12:09 15. September 2013.

    Vas ni sram, da reklamirate in imate na spletni strani primerek bede slovenskega naroda in neprestano promovirate nemoralo in primerek …

  • 12:06 15. September 2013.

    Če je to kakšna odaja, potem sem jaz papež Frančišek I. !! Budalaščine na enem kupu , nič drugega !!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.