Magazin > VIP
58 ogledov

"La Toyino oddajo gledajo študirani ljudje"

La Toya predstavitev knjige Marjanca Scheicher Žurnal24 main
Zamere in ostre besede med La Toyo in Marjanco Scheicher so očitno le še zgodovina.

Pisateljica in novinarka Marjanca Scheicher ter pornesa La Toya, ki sta se leta 2011 zaradi erotične nagrade zlati stojan tako hudo sporekli, da sta se zmerjali celo s kletvicami, kot sta pras*** in ostarela pornozvezdnica, sta očitno le zakopali bojno sekiro. In ne le to, Marjanca za La Toyo najde le še pohvalne besede.

"Z La Toyo pa nič pretirano novega. (smeh) V začetku poletja me je povabila v svojo oddajo na Top Tv, kjer je bila prav prijetna voditeljica in tudi odzivi na gledanost so odlični! Sploh nisem vedela, da toliko ljudi, in to tudi študiranih in na položajih, gleda njeno oddajo! Sicer se že nekaj časa nisva nič slišali, sem pa vesela, da sva se pogovorili in nisva več na bojni nogi," nam je zaupala pisateljica, ki je pred kratkim izdala svojo peto knjigo.

Komentarjev 4
  • Dioklecian 13:00 15.september 2013.

    Bravo La Toya. V tej zadrti, nevoščljivi, hinavski Sloveniji si prava popestritev.

  • Šemefuky 12:09 15.september 2013.

    Vas ni sram, da reklamirate in imate na spletni strani primerek bede slovenskega naroda in neprestano promovirate nemoralo in primerek osebne bede, ki misli, da je nekdo,ker jo gledajo ne vem kje, ker jaz je še nisem videl.Prav tako ...prikaži več je z dugo bedno Čepinovo, ki se ji vidi, da ji manjka par kolesc. Lepo je pa, ko napišete, da se takih storitev bolnega sexa posložuje Tone Rop, ki je otroka naredil treji bednici potem ko se je ločil. Tudi tretja bednica misli, da je nekdo in kar ministrica bi rada postala, čeprav je mentalno obubožana, pa še grda je, čeprav ona ne misli tako.

  • KLOBO 12:06 15.september 2013.

    Če je to kakšna odaja, potem sem jaz papež Frančišek I. !! Budalaščine na enem kupu , nič drugega !!