Lara po šovu udarila po Gregorju, on pravi: "Žal mi je, da ni šla že prej domov“

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Lara pravi, da je bil na ceremoniji pijan.
Oglej si celoten članek

V nedeljo je morala šov Sanjski moški zapustiti Lara Goršek Kos, ki je Gregorju pred podelitvijo vrtnic priznala, da si ne želi otrok. To je za 31-letnika nesprejemljivo, saj sanja o tem, da bi nekoč postal oče. 

Sanjski moški Ozadje spora: Lara v šovu povedala svojo plat zgodbe, to pa pravi Tjaša

Po šovu je Lara za Svet24 dala intervju, v katerem je Gregorja obtožila, da je bil med snemanjem vinjen. "Tisto malo, kar sem videla Gregorja, je bil na obeh ceremonijah vrtnic pijan; saj razumem, ni lahko biti v takem šovu, ampak najbrž ni zastonj notri in bi se lahko malo bolj potrudil. Neki odnos do žensk bi moral imeti; to, kar je pokazal z alkoholom, je meni »bljak«. Ne da ne maram alkohola, se ga znam tudi sama napiti, ampak v takšni situaciji se mi to ne zdi primerno,“ je povedala za omenjeni medij.

Sanjski moški Sanjski moški: Uf, odrinila sotekmovalko, Tjaša se je počutila kot dr**

Ko smo Gregorju prebrali, kaj je dejala, je bil zgrožen. "Škoda besed ... Glede na to, da cel šov sloni na meni in da imam v glavi milijon stvari – od tega, kaj moram početi pred kamero, kam gledati, kaj spraševati dekleta - je zadnja stvari, ki mi v taki situaciji pade na pamet, alkohol. Z dekleti nisem nazdravljal z alkoholom. Sem proti pijančevanju. Nič nimam proti kozarcu alkohola, sem pa proti temu, da se napiješ, še zlasti v šovu, v katerem moraš biti drugim za vzor. To, kar ona govori, so bedarije. Morda želi opravičiti svoj odhod domov. Po vsem tem, kar slišim o njej in kar sem videl, mi je žal, da ni šla domov že prvi dan oziroma pred podelitvijo vrtnic,“ je povedal za Žurnal24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:50 26. Maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na ur0. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.