Lea Sirk je pripravljena pomagati Zali in Gašperju

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Oglej si celoten članek

Plaz kritik, ki je letel na izjavo Lee Sirk, ki ji je ušla pred kamero, se je počasi polegel. Lea nam je takoj po Emi povedala, da je med letošnjima zmagovalcema Zalo Kralj in Gašperjem Šantlom že takoj začutila magijo, zato ju je žirija tudi poslala v finale, ker je čas za nov svež veter in ne zato, da bi z njuno pomočjo Raiven poslala na Eurovizijo, kot jim očitajo mnogi.

Foto! Prepir v javnosti: Šarca na Emi mirila zaročenka!

"Upam, da se tega odra ne bosta prestrašila. Pripravljena sem jima pomagati z vsemi izkušnjami, ki sem jih dobila, in nasveti. Če bi se meni to zgodilo katerokoli leto, ne bi bila pripravljena tako, kot sem bila lani," je povedala Sirkova. Zala in Gašper sta tudi sama sicer že večkrat povedala, da zmage nista pričakovala, a da bosta sedaj iz tega potegnila najboljše. Po dveh tednih časa zase se bosta intenzivno posvetila pripravam na Evrovizijo. Sirkovi pa se zdi povsem normalo, da sta bila nad zmago presenečena tudi sama, saj pravi, da na zmago nikoli nisi zares pripravljen, zato "prve reakcije zmagovalcev nikoli niso realne". 

Ustrezno? Toliko denarja so prejeli žiranti Eme

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:38 17. Marec 2019.

    lahko ga malo cmokne in to je to

  • 10:01 17. Marec 2019.

    Kaj pa je bilo sramotnega? Da je povedala, kar je mislila? Ali način, kako je to povedala?

  • 09:01 17. Marec 2019.

    JA ZDEJ PA BO......ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.