Lepi Hrvat javno zavrnil znano Slovenko

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"V takem šovu ljubezni ne najdeš," je mnenja Slovenka, ki se je za srce lepega Gorana Jureneca borila v hrvaškem resničnostnem šovu.
Oglej si celoten članek

Slovenka Ana Raščan, novinarka, voditeljica in igralka, ki se je v hrvaškem resničnstnem šovu borila za gospoda pravega oziroma »gospodina savršenog« pravi, da je bila ta izkušnja ena bolj posebnih v njenem življenju, a da je osvojila lekcijo, ki ji ni para!

Kakšna je bila celotna izkušnja s  šovom "Gospodin savršeni"?
Sama izkušnja mi ni bila čisto pisana na kožo. Tudi tam sem povedala, da se mi izolacija, odsotnost bližnjih in življenje s tolikimi neznanci ne zdi naravno. Ne, da bi bilo kaj narobe, a tam notri sem spoznala, kako lepo življenje imam zunaj in kako hvaležna sem lahko za to. Imam travme iz otroštva, o tem tudi javno govorim, a ko sem prišla domov, mi je tudi mama rekla, da sem povsem druga oseba. Šele, ko sem bila odtrgana od svojega življenja, sem spoznala, kako pogrešam vse in kako lepo mi je. Nimam za kaj jamrati in to sem spoznala z udeležbo v tem šovu.

Magazin Znana Slovenka po ljubezen v hrvaški šov!
Torej je bila to koristna življenjska izkušnja?
V resničnosti šov več ne grem. Sem vesela, da sem to izkusila. Petnajst žensk, s katerimi se nisem poznala, vsaka ima svoj značaj, svoje slabe in dobre plati, vsaka svoje navade … To so ženske, pa tudi, če bi bili moški, to so bili tujci, jaz pa rabim zelo veliko časa, da se na človeka navežem. Delam na televiziji in vem, kako stvari stojijo. Ti lahko rečeš, da si pred kamero res ti, a to ne drži. Pred kamerami se vsi obnašamo malo drugače. Tam je produkcijska ekipa, kamere, včasih rečeš kaj, kar v realnem življenju ne bi ali ravno obratno. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:53 1. December 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 13:29 1. December 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 …

  • 09:53 1. December 2018.

    eeeee lube duše !!! !znana slovenka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.