Magazin > VIP
20658 ogledov

Lepi Hrvat javno zavrnil znano Slovenko

"Gospodin savršeni" Instagram
"V takem šovu ljubezni ne najdeš," je mnenja Slovenka, ki se je za srce lepega Gorana Jureneca borila v hrvaškem resničnostnem šovu.

Slovenka Ana Raščan, novinarka, voditeljica in igralka, ki se je v hrvaškem resničnstnem šovu borila za gospoda pravega oziroma »gospodina savršenog« pravi, da je bila ta izkušnja ena bolj posebnih v njenem življenju, a da je osvojila lekcijo, ki ji ni para!

Kakšna je bila celotna izkušnja s  šovom "Gospodin savršeni"?
Sama izkušnja mi ni bila čisto pisana na kožo. Tudi tam sem povedala, da se mi izolacija, odsotnost bližnjih in življenje s tolikimi neznanci ne zdi naravno. Ne, da bi bilo kaj narobe, a tam notri sem spoznala, kako lepo življenje imam zunaj in kako hvaležna sem lahko za to. Imam travme iz otroštva, o tem tudi javno govorim, a ko sem prišla domov, mi je tudi mama rekla, da sem povsem druga oseba. Šele, ko sem bila odtrgana od svojega življenja, sem spoznala, kako pogrešam vse in kako lepo mi je. Nimam za kaj jamrati in to sem spoznala z udeležbo v tem šovu.

lectovo srce Magazin Znana Slovenka po ljubezen v hrvaški šov!
Torej je bila to koristna življenjska izkušnja?
V resničnosti šov več ne grem. Sem vesela, da sem to izkusila. Petnajst žensk, s katerimi se nisem poznala, vsaka ima svoj značaj, svoje slabe in dobre plati, vsaka svoje navade … To so ženske, pa tudi, če bi bili moški, to so bili tujci, jaz pa rabim zelo veliko časa, da se na človeka navežem. Delam na televiziji in vem, kako stvari stojijo. Ti lahko rečeš, da si pred kamero res ti, a to ne drži. Pred kamerami se vsi obnašamo malo drugače. Tam je produkcijska ekipa, kamere, včasih rečeš kaj, kar v realnem življenju ne bi ali ravno obratno. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gospodin savršeni...in gospa popolna😀😉😍❤

A post shared by Ana Raščan (@ana.rascan) on



Kaj pa "gospod pravi", kakšna je vaša izkušnja z njim?
Z njim sem preživela zelo zelo malo časa, veliko premalo, sploh, ker sem človek, ki rabi veliko časa, da nekoga spozna. Ko sem mu prvič segla v roko, se mi je zdelo, da ima pred kamerami malce treme, kar je čez šov seveda zbledelo. Na trenutke se mi je zazdelo, da je malo sramežljiiv, je pa tu pa tam pokazal, da je spogledljiv in da mu ženska družba godi. Zelo je prijazen, mil. Videti je visok, močan, a je v resnici zelo mil. Vendar sem z njim preživela res premalo časa, da bi ga lahko bolje ocenila. Verjamem, da če bi ga več, bi prijateljstvo ohranila. Imava veliko skupnih tem, saj si on želi postati igralec, kolikor vem, jaz pa se s tem že ukvarjam. Oba pa tudi že delava v šovbiznisu

V hrvaških medijih se je veliko pisalo o tem, da gre le za šov in da on prave ljubezni ne išče, kakšen je bil vaš vtis?
S tem se nisem obremenjevala. Tudi, ko so me spraševali, ali mislim, da bom tam našla ljubezen, sem povedala, da dvomim. Pa ne zaradi njega osebno, temveč sem mišljenja, da v takem šovu prave ljubezni ne moraš najti. Lahko preskočijo iskrice, strast, pozitivna energija, prava ljubezen pa se lahko razvije šele po šovu, ko dejansko prideš v realno življenje in vidiš, kakšen je človek v resnici. 

Zakaj ste se torej odločili za udeležbo?
V prvi vrsti, in to priznam, zaradi medijske pozornosti. Delam na televiziji, v gledališču, to je moj posel. Hkrati pa sem notri spoznala, da je ne potrebujem več, kot je že imam. Moje življenje je lepo, imam dovolj medijske pozornosti in to kar počnem, rada počnem. Po drugi strani pa sem si želela te izkušnje resničnostnega tekmovalca, saj tega vidika še nisem poznala. Zanimalo me je, kako je to videti od znotraj in kako to delajo Hrvati, ki imajo res dobro produkcijo. Kot tretje pa me je zanimal on, ker je zelo lep, in seveda nova izkušnja. Želela sem spoznati sebe in iti čez sebe. Vsega po malem.

Viri namigujejo, da je "gospodin" gej, ste kaj slišali o tem?
(smeh) Kaj res? Prvič slišim! Tam se na to ni namigovalo. Smešno mi je, ker delam v medijskem svetu in vem, da to govorijo o skoraj vsakem, ki je malo medijsko izpostavljen. Tako se delajo novice. 


 

Komentarjev 4
  • Avatar Britnemona
    Britnemona 22:53 01.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • melanie82 13:29 01.december 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>>> www.Cash72.Com

  • crniovcar 09:53 01.december 2018.

    eeeee lube duše !!! !znana slovenka