Ljubezen po domače: Darjin Branko našel srečo v ljubezni

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Našel jo je med oboževalkami ...
Oglej si celoten članek

Branko Cvek v šovu ljubezen po domače ni osvojil simpatične Darje, mu pa zato že slabo leto dni srce greje njegova nekdanja oboževalka, Belokranjka. 

"Malo sem pri njej, malo v Ljubljani in tako nama povsem ustreza, saj ona še hodi v službo. Spoznala sva se tako, da me je opazila v šovu. Takrat mi je pisalo veliko žensk, a v Ljubljani so bolj važne, samo rihtale bi se, do 15. že vso plačo zapravijo za obleke … Če je iz bloka tudi nimaš kam iti, razen v lokal na pijačo ali na tržnico. Meni pa je všeč, da malo zamenjam podnebje, da grem malo ven iz hiše in nisem samo v Ljubljani. Moja ima tudi vrt, tako da nima časa viseti po lokalih," je razkril Branko. 

Simpatični akter prejšnje sezone šova Ljubezen po domače je sicer aktiven tudi pri snemanjih oglasov, serij in spotov, trenutno pa bo cel junij preživel ob morju, kjer poleg kopanja rad skoči tudi na kolo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.