Ljubezen po domače: Je bil to znak? To se je zgodilo, ko je David izbral zmagovalko!

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kakšen smeh!
Oglej si celoten članek

Kandidat Ljubezni po domače, Primorec David Krulčič, se je moral posloviti od ene od svojih deklet. Kot je znano, je šov po sporu prostovoljno zapustila Manja, Sentya in Vanja pa sta ostali in se še naprej borili za njegovo srce.

David ju je presenetil, ko je rekel, da se bo odločil v zadnjem trenutku. "To se mi zdi nenavadno. Ne moreš se v zadnji sekundi odločiti in vreči kovanec, pa naj bo, kot bo. Kaj, če se ne obrne prav? Ljudje se imamo pravico sami odločati,“ je povedala Sentya, Vanja pa je dejala, da je zaskrbljena. "Njemu je vseeno. Odločil se bo zadnji trenutek. Malo se počutim neprijetno,“ je povedala. 

Foto: POP TV david krulčič Ko so stali ob obali, je bil David za svoji kandidatki poln sladkih besed. "Izkazali sta se, kot sem si predstavljal. Kot punci, ki cenita stvari, sebe, imate spoštovanje, vidita, ali je človek slab ali ne. Zaradi vaju sem postal boljši človek.“

Po hvalospevih je David odločil, da mora domov Sentya. V trenutku, ko je povedal svojo odločitev, je nanj padlo platno. "Jaz sem pomislila: 'Kaj pa, če se je napačno odločil?'“ je dogodek komentirala Sentya, David pa je razmišljal: "Pano je padel z razlogom. Mislim, da mi vesolje sporoča, da sem se pravilno odločil, saj je Sentyo zakrilo, Vanjo pa pustilo odkrito.“

Bomo videli ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.