Ljubezen po domače: Je eden od kandidatov svinger?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Takole se je izvlekel, mu verjamete?
Oglej si celoten članek

V šovu Ljubezen po domače vročih tem ne manjka. Tokrat je bil na tapeti Tomaž. Dragana, ki se bori za njegovo srce, je po pregledu njegovega Facebook profila namreč ugotovila, da je všečkal stran za svingerje. 

"Naj ljudje počnejo, kar hočejo, kar želijo, kar jim paše, definitivno pa ne želim imeti fanta, ki mu je to všeč. /.../ Upam, da ne načrtuje skupnih podvigov v postelji," je bila ogorčena, medtem ko Patricija ni vedela, kako bi se odzvala v takšni situaciji. 

Foto: Voyo/ zurnal24.si ljubezen po domače

Dragana je Tomaža kasneje tudi soočila s svojim odkritjem. "To me je res tako grozno zmotilo, da nisem vedela, kaj naj," mu je med drugim rekla, Tomaž pa ji je pojasnil: "Nisem svinger, je pa res, da imam všečkane različne strani, od istospolnih partnerjev, Playboyevih strani do raznih misic, ker te strani obiskuje dosti ljudi. S tem si želim zagotoviti čim več ogledov mojega profila, zato ker z mojim profilom tudi tržim." Dragana je ob tem pripomnila: "Samo upam, da se zavedaš, da to vpliva na zunanjo podobo."

Pa vi, verjamete Tomaževi razlagi?

Magazin Tekmovalka Ljubezni po domače pokazala bradavičke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.