Ljubezen po domače: Saška Jaki predstavila svojo 17-letno hčerko

Foto: POP TV saška omeragič Foto: POP TV saška omeragič Foto: POP TV saška omeragič Foto: POP TV saška omeragič Foto: Pop TV saška omeragič
Jaka je bil presenečen, kako hitro se je to odvilo.
Oglej si celoten članek

Saška Omeragić je v šovu Ljubezen po domače popolnoma omrežila več kot deset let mlajšega Jako Hafnerja. Ko je razočarano zapustila njegovo kmetijo, je pohitel za njo in jo tudi našel ter odpeljal v toplice. Tam sta se tako lepo imela, da ga je Saška predstavila svoji 17-letni hčerki Isabel in ji povedala, da ji je Jaka všeč, ker je duhovit, delaven, prijazen in pozoren.

Ljubezen po domače Ljubezen po domače: Poljubi, dotiki, globoki pogledi ... Nato pa se je zalomilo!

Najstnica ljubezen svoje mamice podpira, tudi zato, ker si želi bratca ali sestrico. Jaka se je trudil na Isabel narediti dober vtis. "A ti veš, da imam tvojo mami rad in da bi zanjo vse naredil in da bi ji to rad dokazal? In da bi rad, da me tudi ti sprejmeš v svoje življenje?“ je povedal zaljubljeni Hafner, ki ni pričakoval, da bo tako hitro spoznal otroka svoje izbranke.

Saška sedaj upa, da bo njena hčerka Jako sprejela. Poudarila je namreč, da z moškim, ki se z njenim otrokom ne razume, ne more biti v zvezi.

In kaj je rekla 17-letnica? "Nisem pričakovala, da bo tako mlad. Če si zaljubljen, ni razlike.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:19 19. Maj 2019.

    hahahaha, kako otročje

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.