Ljubezen po domače: Tomaž fotografiran v družbi lepotice, ki ni kandidatka

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Le kdo je skrivnostno dekle?
Oglej si celoten članek

Na Instagramu se je pojavila fotografija, na kateri Tomaž Bizjak, eden izmed podeželskih junakov šova Ljubezen po domače, zaljubljeno zre v svetlolaso lepotico, v roki pa drži vrtnico. Gre za fotografijo, posneto na snemanju novega videospota za skladbo, ki jo bo odpel njegov prijatelj Urban Vidmar, znan iz šova Nova zvezda Slovenije. Tomaž pa je za skladbo napisal besedilo, ki pripoveduje njegovo nesrečno ljubezensko zgodbo, ko ga je po štirih letih brez pojasnila zapustilo dekle. Besedilo je "sfriziral" znani pisec Rok Lunaček

Tomaž v spotu igra glavno vlogo in se je tokrat prvič preizkusil tudi v vlogi igralca. "Super izkušnja, zgodba je prijetna in upam, da smo zadeli to, kar smo želeli povedati," je povedal, o svoji lepi soigralki pa ostaja skrivnosten: "Zaenkrat ostaja še skrivnost, kdo je ta lepotica, spot pa bo predstavljen v dvajseti oddaji Ljubezen po domače." 

Tomaž še dodaja, da če bo odziv na skladbo dober, bo to vsekakor odlična vzpodbuda, da ustvari še kaj novega, če ne bo imel polnih rok dela z dekleti. Poleg njegovih kandidatk v šovu, se zanj namreč zanimajo tudi številna druga dekleta, ki mu množično pišejo na družbena omrežja. "To drži, vendar ne odgovarjam, ker tem virtualnim spoznavanjem ne zaupam. Najprej počakajmo, kako se bo razpletel šov, nato pa bomo kaj več lahko rekli," še dodaja. 

Ljubezen po domače Andreja iz šova Ljubezen po domače o Vildianini akciji: To je bilo pod nivojem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.