Ljubezen po domače: Treh najavljenih kandidatov ne bo v šovu

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Tri kandidate čakalo negativno presenečenje.
Oglej si celoten članek

10. marca se na male ekrane vrača priljubljeni resničnostni šov Ljubezen po domače, v katerem simpatični podeželski fantje, tokrat pa tudi dekle, iščejo ljubezen svojega življenja.

Magazin Ljubezen po domače: Vesnino srce želi osvojiti znan obraz!

POP TV je že pred časom predstavil kandidate nove sezone, ki so nestrpno čakali pisma zainteresiranih deklet in fantov. Število pisem pa bo usodno za tri kandidate …

Voditeljica šova Tanja Postružnik Koren bo v prvem delu vse kandidate obiskala na njihovih posestvih in jim predala pisma. Tisti trije, ki bodo prejeli najmanj pisem, bodo iz oddaje izločeni. 

Presenečeni pa ne bodo le kandidati, ampak menda tudi Tanja, so nam razkrili na POP TV. Med predstavitvijo kandidatov in snemanjem prvega dela oddaje je minilo kar nekaj tednov … Si je kakšen kandidat medtem premislil? Morda pa je storil napako, tako kot lani Nejc Pavlovčič, za katerega je bil usoden status na Facebooku. Kaj je zapisal, lahko preberete TUKAJ.

Magazin Gledalci besni na POP TV: "Saj niste resni!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.