Ljudje, ki obožujejo te filme, so med rjuhami pravi virtuozi!

Foto: Profimedia
Nedavna raziskava Univerze v Oklahomi je pokazala, ljubitelji katerega filmskega žanra so med rjuhami najbolj spretni.
Oglej si celoten članek

Filmski žanr, ki vam je blizu, naj bi veliko povedal o vašem znanju in občutku za spolnost. Raziskava Univerze v Oklahomi, kot piše hrvaški spletni portal Miss7, je dokazala povezavo med filmskimi preferencami in seksom. Če ste mislili, da imajo moški, ki obožujejo pornografske filme, največ znanja o spolnosti, ste se močno zmotili.

Magazin Pet napotkov za prvi spolni odnos z novim partnerjem

Raziskava je namreč pokazala, da so najboljši ljubimci in najbolj odprti do eksperimentiranja med rjuhami ravno ljubitelji akcijskih filmov, sledijo pa jim tisti, ki obožujejo romantične komedije. Če torej želite preveriti, kako se med rjuhami znajde vaša simpatije, ji pustite, da izbere film po svojem okusu. 

Magazin Kaj pomenijo zvoki, ki jih spušča med odnosom?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.