Ločitev: Jelinčič grožnjo uresničil

Kar je napovedal, to je tudi storil …
Oglej si celoten članek

V četrtek bo Zmago Jelinčič svojo soprogo Moniko čakal na Okrožnem sodišču v Ljubljani, kot je za zurnal24.si napovedal že v začetku oktobra. "Na sodišče sem že vložil  zahtevo za ločitev in zahtevo za vrnitev darila. To je bil 650 tisoč evrov, ki sem ji z darilno pogodbo podaril za nakup parcele v Semedeli," je povedal takrat in danes dodal: "Po zakonu mi mora darilo velike vrednosti vrniti."

Več o njunem družinskem premoženju je razkril tukaj. Je pa Jelinčič priznal, da papirjev še ni prebral in tako ne ve točno, o čem bo v četrtek na sodišču tekla beseda, ali gre za ločitveni postopek ali vračilo darila. Pravi, da več o tem ve njegov odvetnik Peter Fašun, sam pa se je v tem obdobju raje vrgel v delo. "Nekako gre, vrgel sem se v delo. Vedno sem delal, sedaj pa še malo bolj," pravi Jelinčič.

Oktobra je sicer presenetil z izjavo, da je za ženinega domnevnega ljubimca Roka Mikliča vedel že dlje časa. "To vem, da je on njen partner, nimam pa kaj komentirati. Pa ne od Monike ali iz medijev, vendar vem. Že zelo dolgo časa. Nekaj sem slutil, a sem ji zaradi varovanja družine in da bi se družina obdržala bil pripravljen marsikaj pogledati skozi prste," je takrat povedal za zurnal24.si in dodal, da se bo boril tudi za polno skrbništvo nad hčerkama.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 11:29 9. November 2019.

    Vsi,ki tako kritizirate Zmagota in njegovo spolno nemoč v njegovih letih naj samo povem,da nikoli ne veš kdaj ti bo …

  • 02:32 8. November 2019.

    Namesto na Moniko raje na šnopšek... Ona pa na "fitness".-

  • 11:39 5. November 2019.

    Ko je samo še vrhnja glava trda se pa to zgodi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.