Ločitev: Monika Jelinčič na sodišče prišla z novim partnerjem

Foto: Saša Despot monika jelinčič Foto: Saša Despot zmago jelinčič Foto: Saša Despot zmago jelinčič Foto: Saša Despot zmago jelinčič Foto: Saša Despot monika jelinčič, Damjan Merhar Foto: Saša Despot monika jelinčič, Damjan Merhar Foto: Saša Despot zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Foto: Saša Despot zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič Foto: Saša Despot zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič
Danes sta se na sodišču v Ljubljani prvič srečala Zmago in Monika Jelinčič.
Oglej si celoten članek

Poslanec Zmago Jelinčič se je z ženo Moniko, s katero imata dve hčerki, danes prvič srečal na Okrožnem sodišču v Ljubljani. Par se po 16 letih zakona ločuje, danes pa se bosta na sodišču dogovarjala glede delitve premoženja.

Magazin Monika Jelinčič: "Bala sem se ga vedno, ko sem rekla ne"

"Na sodišče sem že vložil zahtevo za ločitev in zahtevo za vrnitev darila. To je bil 650 tisoč evrov, ki sem ji z darilno pogodbo podaril za nakup parcele v Semedeli," je oktobra za naš medij povedal Jelinčič, ki se bori za polno skrbništvo nad hčerkama. Razložil je tudi, da se mora po zakonu darilo velike vrednosti vrniti.

Monika je na sodišče prišla v spremstvu svojega novega partnerja – podjetnika Roka Mikliča. Poslanca smo vprašali, kaj pravi na to, da je žena prišla v Mikličevi družbi. Nasmehnil se je in rekel: "To se vidi nivo.“

Foto: Saša Despot zmago jelinčič, monika jelinčič, rok miklič

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 15:25 7. November 2019.

    Upam,da lopivi vse pobere samo pazi naj se te politicne mafije,ker imajo mnogo naroda za seboj in so mascevalni ter …

  • 15:16 7. November 2019.

    Tega plemenitega preveriti, odkod tolioo denarja

  • 15:02 7. November 2019.

    Dokler nisi ločen se uradno ne pojavljas s svojim partnerjem, ker to skodi postopku.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.