Lorella po skoraj osmih letih le pokazala hčerko!

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Hčerka Lorelle Flego je prav tako očarljiva kot njena mamica.
Oglej si celoten članek

Čeprav priljubljena voditeljica in modna poznavalka skrbno skriva svoje zasebno življenje, se je po skoraj osmih letih le omehčala in na medijski prireditvi pokazala svojo hči Sofio. "To ni bilo načrtovano, po koncu vodenja Melodij morja in sonca mi je skočila v objem, fotograf pa naju je ujel," je povedala Lorella. Glede na to, da sta obe dami blesteli v belem, nas je zanimalo, ali ima tak čut za estetiko tudi Sofija? "Všeč so ji lepe stvari in zagotovo ima to ljubezen do mode po meni. Všeč so ji vse punčkaste stvari in rada počne vse, kar počne mamica. Se igra z lutkami, z dojenčki, kuha … Ima to izrazito ženstveno noto."

Magazin Lorella Flego žaluje za Tommasom

Poleg ljubezni do mode, pa je po svoji mamici podedovala tudi ljubezen do potovanj: "Obožuje potovanja in spoznavanje tujih krajev, rada je na poti. Je izredno radovedna, zanima jo veliko reči in z njo se res ni težko igrati." Voditeljica pa je v zadnjem času nekaj veselih trenutkov s hčerko delila tudi s svojimi Instagram sledilci. 

Foto: Mediaspeed Lorella Flego

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:01 20. Julij 2018.

    Ta zenska je meni bila od nekdaj grda.Preveliki zobje nametani v usta,cudna celjust,pa se skili.Ima pa se za neko modno …

  • 14:51 19. Julij 2018.

    Temu se reče pedofilmarija ! Ko te nihče več ne opazi ,pač posiljuješ javnost s svojimi otroki. Nekatere mamice iz …

  • 13:54 19. Julij 2018.

    hvala... prav res si ne predstavljam življenja brez te slike...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.