Maja Keuc z odzivom na Čeglajevo blamažo nasmejala sledilce

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tudi Maja Keuc je zasledila dramo, ki jo je pretekli teden sprožil video, v katerem Gregor Čeglaj ocenjuje znane Slovenke.
Oglej si celoten članek

Sanjski moški Gregor Čeglaj je za YouTube kanal Pera Martića ocenjeval in kritiziral videz znanih Slovenk in razburil javnost. Po kritikah je kar nekaj podjetij napovedalo, da bo z njim prekinilo sodelovanje. Več o tem TUKAJ, se je pa Gregor medtem že pokesal. Kaj je rekel, si lahko preberete na tej povezavi.

Na njegove besede se je odzvalo več znanih Slovenk, Laura Beranič in Ksenija Kranjec sta ga branili, večina vplivnic pa je bilo ogorčenih. Sedaj se je oglasila tudi Maja Keuc, ki se je na dramo odzvala na zelo duhovit način.

"Vam zaupam svoj recept za srečo? En snickers na dan, odžene 'sanjskega moškega' stran!“ je zapisala ob svojih fotografijah in nasmejala sledilce.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 20:29 5. November 2021.

    Ne razumem zakaj taka drama. Pa koga biga kaj si en primitivec, ki izgleda kot neandrtalec misli.

  • 11:18 5. November 2021.

    Boga reva.

  • 10:17 5. November 2021.

    Hm,no, jaz sem si predstavljal, da mora biti sanjski moški približno tak: Za oko lep ali možat / ne samo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.