Maja, The Biggest Loser: Kot najstnica zapustila dom, kako ji gre danes?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Maja Drolc Begovič, tekmovalka šova The Biggest Loser, o tem, kako se je, po tem, ko je odšla od doma, postavila na lastne noge.
Oglej si celoten članek

32-letna Maja Drolc Begović  je v šovu The Biggest Loser izdala, da je pri rosnih devetnajstih odšla od doma. Zakaj se je tako odločila, ne želi izdati, z veseljem pa pove, da ji gre danes dobro. "Sama zase živim in skrbim. Seveda mi gre dobro, imam redno službo, v novi koži pa se počutim še boljše," pravi Maja, ki je zaposlena v gostinskem podjetju Trojane. Pa jo kaj skrbijo slastne skušnjave, ki jih vsak dan pripravlja v službi?  "Mene krofi in šnicli ne ganejo, ker se tega vonja po tolikih letih prenaješ." Ponosno pa pove, da ima tako dobrega šefa in sodelavce, da ji v času šova ni bilo potrebno oddelati niti ene ure: "Res sem imela ta čas, ki sem ga posvetila sama sebi."

The Biggest Loser The Biggest Loser: Ste opazili, kako se je Željko poklonil pokojnemu bratu?

Maja je osredotočena na svoj cilj tudi po šovu, zato bo morala ljubezen še malo počakati: "Fantje me trenutno ne zanimajo, ker moram priti do želenega cilja in ostati skoncentrirana. To pa je 70 kilogramov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:47 18. Junij 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • 19:13 17. Junij 2018.

    Ja kje je pa fasala ves ta speh,ce ne od hrane.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.