Mama Luke Dončića v najtežjem obdobju ogromno prejokala

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Čeprav gre nekaterim to v nos, je dejstvo, da je za velik uspeh Luke Dončića zaslužna tudi njegova mama, ki mu vedno stoji ob stani.
Oglej si celoten članek

Mirjam Poterbin, mama Luke Dončića, je konec decembra ponosno prevzela kipec, ki ga je Luka dobil za domačega športnika leta 2018 in ob tem spregovorila tudi o času, ki je bil zanjo in za sina najtežji, ko se je kot trinajstletnik sam odpravil v Španijo s "trebuhom za žogo".

Video Dončićeva izbranka pokazala svoje čare

“Bilo je peklensko težko. Ne znam opisati občutkov, ko gre od doma v tujino fant, ki je res še otrok. Vsak teden sem bila v Madridu, ampak vseeno. Po drugi strani pa zaradi teh dogodkov zdaj deluje tako odraslo,” se je tistega časa za spletni portal Aleteia spomnila Mirjam in priznala, da je jokala vsakokrat, ko je zapuščala Madrid. 

Povedala je tudi, da Luka trenutno živi za ta trenutek, daje od sebe vse, kar lahko, in da nihče od njiju trenutno ne razmišlja preveč o prihodnosti. 

All-Star Od božiča lahko Dončića obdarite vsak dan

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:53 30. December 2018.

    Zanimivi komentarji škodoželjnih ljudi, ali vam jne tega treba?

  • 12:03 30. December 2018.

    mike...maš prav ...ona je delala v slonu..pa ni bila nikoli z lukom na terningu pa na tekmi...pa lokal tud ni …

  • 10:32 30. December 2018.

    Posesivna mati....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.