Magazin > VIP
16980 ogledov

Mama Luke Dončića v najtežjem obdobju ogromno prejokala

luka dončić mirjam poterbin Instagram
Čeprav gre nekaterim to v nos, je dejstvo, da je za velik uspeh Luke Dončića zaslužna tudi njegova mama, ki mu vedno stoji ob stani.

Mirjam Poterbin, mama Luke Dončića, je konec decembra ponosno prevzela kipec, ki ga je Luka dobil za domačega športnika leta 2018 in ob tem spregovorila tudi o času, ki je bil zanjo in za sina najtežji, ko se je kot trinajstletnik sam odpravil v Španijo s "trebuhom za žogo".

luka dončić anamarija goltes Video Šport Dončićeva izbranka pokazala svoje čare

“Bilo je peklensko težko. Ne znam opisati občutkov, ko gre od doma v tujino fant, ki je res še otrok. Vsak teden sem bila v Madridu, ampak vseeno. Po drugi strani pa zaradi teh dogodkov zdaj deluje tako odraslo,” se je tistega časa za spletni portal Aleteia spomnila Mirjam in priznala, da je jokala vsakokrat, ko je zapuščala Madrid. 

Povedala je tudi, da Luka trenutno živi za ta trenutek, daje od sebe vse, kar lahko, in da nihče od njiju trenutno ne razmišlja preveč o prihodnosti. 

luka dončić All-Star Šport Od božiča lahko Dončića obdarite vsak dan
Komentarjev 4
  • Janez Janezz 15:53 30.december 2018.

    Zanimivi komentarji škodoželjnih ljudi, ali vam jne tega treba?

  • perhan63 12:03 30.december 2018.

    mike...maš prav ...ona je delala v slonu..pa ni bila nikoli z lukom na terningu pa na tekmi...pa lokal tud ni kupila sam...zmeraj smo malega luko videli samo s sačotom..medtem je gospa pač v salonu delala tudi druge stvari..

  • vseimam 10:32 30.december 2018.

    Posesivna mati....