Šport > Košarka
5532 ogledov

Od božiča lahko Dončića obdarite vsak dan

luka dončić Reševalni pas/Twitter
Mladi slovenski zvezdnik je že dokazal, da sodi v druščino največjih košarkarskih virtuozov.

Z božičem se je odprlo glasovanje za letošnjo tekmo All-Star v ligi NBA. Liga letos pri štetju glasov sodeluje z Googlom, s katerim je v ta namen podpisala večletno pogodbo.

luka dončić ???? Šport Američani: Dončić - litovska legenda

Ena večjih atrakcij letošnje sezone je gotovo Luka Dončić, na njegovih krilih so se Dallas Mavericks iz ene najslabših ekip v NBA prelevili v resne kandidate za končnico.

Dončiću gre v odlično, od 25. decembra pa vse do 21. januarja pa mu lahko pomagate pri tem, da se ko novinec zgodovinsko prebije na tekmo vseh zvezd. Mnenje navijačev bo predstavljalo 50 odstotkov glasovalnega izida, po 25 odstotkov bodo prispevala mnenja igralcev lige NBA oziroma izbranih novinarjev.

Navijači lahko glasujejo na štirih različnih platformah: na spletni strani NBA.com, na aplikaciji NBA App, na Google Assistantu in - še najbolj preprosto - na Googlu, kjer se vam ob vpisu gesla Luka Dončić takoj pojavi povezava do glasovnice, s katero lahko Ljubljančanu pomagate na All-Star.

Z glasovanjem bo izbranih deset najboljših košarkarjev, ti bodo sestavljali začetne peterke na tekmi vseh zvezd. Preostalih 12 košarkarjev, ki bodo zapolnili mesta v obeh ekipah, bodo izbrali trenerji lige NBA. Igralca iz zahodne oziroma vzhodne konference, ki bosta dobila največ glasov, bosta nato izbirala svoje soigralce med preostalimi 22 igralci. 

All-Star 2019 se bo odvil med 15. in 17. februarjem v mestu Charlotte v zvezni državi Severna Karolina.

Na vseh štirih platformah lahko vsak dan po enkrat glasujete za izbranega košarkarja. Na spletni strani NBA.com lahko vsak dan oddate glas za po dva branilca iz vsake konference ter po tri visoke igralce iz vsake konference. Enake možnosti so pri glasovanju prek NBA App. Pri glasovanju prek Googla in Google Assistanta pa lahko vsak dan izberete poljubnih deset košarkarjev.

Pet dnevov je izbranih kot takšnih, ko se glasovi lahko podvojijo. To so 3. januar, 4. januar, 10. januar, 11. januar in 21. januar. Ob omenjenih datumih lahko torej Dončiću namenite po dva glasova na vseh platformah.

Luka Dončić Vau! Šport Dončić povsem navdušil tudi šestkratnega prvaka
Komentarjev 1
  • omer77 10:09 27.december 2018.

    JEBO VAS VIŠE TAJ DONČIĆ.DOSADNI STE S NJIM.SAM MORTE ŠE NAPIDAT GDAJ PRDNE.JEBEM VAM MATER NOVINARSKU.

Sorodne novice