Šport > Košarka
3296 ogledov

"Dončić bo velik problem"

steph curry draymond green Epa Steph Curry in Draymond Green.

Dvakratni najkoristnejši igralec lige (MVP) Steph Curry in obrambni igralec lanske sezone Draymond Green sta z izbranimi besedami spregovorila o Luki Dončiću. Zvezdnika Golden State Warriors sta se o Slovencu razgovorila po tekmi z Dallas Mavericks, ki so jo branilci naslova dobili z izidom (116:120).

Luka Dončić NBA Šport Slaba novica iz Dallasa: Luka Dončić se je poškodoval

"Zelo je samozavesten, igra z veliko stila. Nocoj je bil zelo vroč na začetku tekme. Pokazal je nekaj patentiranih potez. Ve, kaj počne. Čeprav je novinec, zna doseči svoje. Lepo bo spremljati njegov razvoj v ligi NBA. On bo zvezdnik," je prepričan Curry.

dončić eric kocher Drama Šport Dončić padel na otroka, nato navdušil celo dvorano

Dončića je prehvalil tudi Green. "Fant je dober. Ima tisto, kar potrebuje. On bo velika težava. Težava je že zdaj. Dober bo zelo dolgo časa. Spraševali smo se, ali lahko v NBA počne to, kar je počel v Evroligi. Lahko. Zabavno ga je gledati. Dvignil je njihovo ekipo. Po mojem sploh niso pričakovali, da bo tako dober," je povedal eden najboljših obrambnih igralcev v ligi.

Luka Dončić Negotovost Šport V Dallasu trepetajo za Dončića
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.