Šport > Košarka
21094 ogledov

Dončić padel na otroka, nato navdušil celo dvorano

dončić eric kocher
1/2
Print Screen
Mladi košarkarski navdušenec ni pričakoval bližnjega srečanja z dvometrskim in stokilogramskim Lukom Dončićem.

Za slovenskim košarkarjem je pester večer v Oaklandu, kjer je njegovo moštvo Dallas Mavericks moralo priznati premoč aktualnim prvakom lige NBA Golden State Warriors. Luka Dončić je znova odigral dobro partijo, a je moral zaradi poškodbe kolka presedeti večji del zadnje četrtine.

Luka Dončić NBA Šport Slaba novica iz Dallasa: Luka Dončić se je poškodoval

Dončić se je poškodoval v tretji četrtini, ko je v dobri minuti kar dvakrat pristal med občinstvom. Prvič je padel na fotografa ob robu igrišča in nerodno pristal na boku, njegov drugi padec pa je ublažil nič hudega sluteči desetletni gledalec Erick Kocher.

Slovenski košarkarski zvezdnik je pri tem utrpel zelo neprijeten udarec, saj je med vračanjem na parket nezadovljno zmajeval z glavo in se držal za desni bok. "Donćić bi skoraj končal otrokovo življenje," je posnetku pripisal nek uporabnik twitterja.

Bližnje srečanje Dončića, ki v višino meri dobra dva metra in tehta približno 100 kilogramov, in drobnega desetletnika je bilo precej silovito, zato je zvezdnik Dallasa pred vrnitvijo v igro preveril, če je s fantom vse v redu.

Mladi Eric si bo neprijetno izkušnjo, ki zanj na srečo ni imela hujših posledic, bržkone zapomnil za vedno, saj se je imel po koncu tekme priložnost družiti z najboljšim novincem v ligi in v dar prejel njegov dres.

dončić otrok reddit | Avtor: Reddit Reddit
 

Komentarjev 4
  • Žurnalček 14:47 23.december 2018.

    Pa kaj se čudite ! Pri prižiganju novoletnih luči na Prešercu se najdejo koze od mladih mamic , ki ne samo, da z dojenčki v vozičkih , majnim otrokom in psom , na vsak način želijo v 10.000 glavo množico ...prikaži večco ampak se še čudijo, zakaj jim ne dovoliš naprej !!!

  • sam50 14:32 23.december 2018.

    Verjetno ni bil sin katerega izmed navadnih meščanov-tisti namreč sedijo veliko višje in za ograjo,še dobro, da ne postavijo sedežev za priviligirance kar ob out črto...

  • jakec1575 10:40 23.december 2018.

    Kateri organizator, da sedeti otroke neposredno pod koš? predvsem pa, kateri mami ni jasno, da se tam otrok ne daje sedet? Luka je izvedel odlično gesto, hkrati pa se verjetno sprašuje enaki dve vprašanji zgoraj?

Sorodne novice