Šport > Košarka
5813 ogledov

Zaradi Dončića v nevarnosti njegov soigralec

Dennis Smith Jr.
Analitiki predvidevajo, da bo prišlo do kadrovskih sprememb pri Dallasu.

Dobre predstave slovenskega košarkarja so v zadnjem času navdušile navijače Dallasa, Luka Dončić pa je ob odsotnosti poškodovanega Dennisa Smitha Jr. povsem prevzel vajeti pri vodenju igre Teličkov. In opravil odlično delo. Prav zaradi tega se že pojavljajo ugibanja, da bi lahko njegov soigralec zapustil moštvo iz Teksasa.

Čudežni deček Šport Dallas se klanja Dončiću: "MVP, MVP, MVP!"

Zelo ugledni Marc Stein je tako zapisal, da je med vodilnimi možmi v klubih precej govora o tem, da bi bil Smith Jr. udeležen v menjavo igralcev. "Pri Dallasu vztrajajo, da ne nameravajo v izložbeno okno postaviti Smitha Jr., a ostala moštva budno spremljajo celotno zadevo. Izjemna uveljavitev Dončića, ki je povezana z dolgoročnim dvomom o tem, da bil lahko Smith Jr. dobro deloval v paru s Slovencem, je vzbudila pričakovanja številnih direktorjev, da bo Smith zapustil Dallas," je v New York Timesu zapisal Stein. O zanimanju glavnih mož v pisarnah klubov je pisal tudi Tim MacMahon.

Komentarjev 2
  • Maya_Cawthorn 16:04 28.december 2018.

    Jaz sem enostavno vsak teden $ 7546 do $ 9284 samo s tem preprosto delo od doma. Prejšnji mesec sem dobil $ 29746 iz tega dela. Neverjetno in enostavno delati in redni dohodek je neverjeten. Predlagam vam, da se zdaj ...prikaži več vključite v to službo kot delovni čas in zaslužite več kot polni delovni čas, tako da sledite tej p0vezavii. Vso srečo .... ....... >>>>>>> http://www.Internet43.Com

  • Žurnalček 11:40 28.december 2018.

    Kaj , a sta 2 organizatorja igre preveč za klub al kaj ?

Sorodne novice