Manca Špik s partnerjem ne živi pod isto streho

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Pevki je včasih težko, a pravi, da čustva nikoli niso bila pod vprašajem.
Oglej si celoten članek

Že nekaj časa se govori, da naj bi Manca Špik zapustila svojega partnerja Boruta in se s hčerko preselila v Ljubljano. Kaj se v resnici dogaja, nam je razjasnila kar sama in potrdila, da zlobne govorice le delno držijo.

"Zasebnih stvari ne mislim razlagati, tega tudi nisem dolžna, ker to ni moja glasba. Mi super funkcioniramo in naj bo tako še naprej. Družina smo, še vedno se imamo zelo radi, tako kot že mnogo let. Funkcioniramo pa tako, da ne živimo stalno skupaj. Čisto iz logističnega vidika, čustvena vprašanja nikoli niso bila v ospredju. Če se imajo ljudje radi, to sprejmejo in lahko živijo tudi tako," je iskrena Špikova, ki zaradi svojega posla s hčerko veliko časa preživi v svojem ljubljanskem stanovanju, medtem ko njen partner živi na Primorskem. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:21 13. Marec 2018.

    In kaj to mene pa 99% Slovencev sploh zanima??Boli me kje,s kom,in pod kom ona žvi?

  • 09:49 13. Marec 2018.

    Verjetno ji gre na živce njegov otrok iz predhodne zveze, njemu pa to, da je potem, ko se je končno …

  • 07:41 13. Marec 2018.

    Vsak dan ena vrstica manj za zmazke A.H.F. To me navdaja z upanjem, da bo prišel dan, ko bo mogoče …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.