Marcel Štefančič dobil novo oddajo

Foto: RTV Slovenija Marcel Štefančič
Foto: RTV Slovenija Marcel Štefančič
V ponedeljek, 29. 1. 2024, se na prvi program Televizije Slovenija vrača Marcel Štefančič, in sicer z novo oddajo!
Oglej si celoten članek

Predsednik Uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je že pred dnevi povedal, da se bo na male ekrane kmalu vrnil Marcel Štefančič, voditelj oddaje Studio City, ki je bila leta 2022 ukinjena.

Njegovi novi oddaji je ime Marcel, prvič pa bo na sporedu v ponedeljek, 29. 1. 2024, na prvem programu Televizije Slovenija. "Vrača se na prepoznavni voditeljski stol nove polurne nove oddaje Marcel, ki bo brezkompromisno in z ostrim pridihom z enim ali več sogovorniki poglobljeno, udarno in analitično načenjala najbolj aktualne in tudi provokativne teme. Slednje bo črpal iz sveta politike, družbe, kulture ter evropskega in svetovnega dogajanja," pišejo na spletni strani nacionalke, Štefančič pa dodaja: "V novi oddaji bomo počeli to, kar Slovenci najraje počnemo – debatirali. O rečeh, ki si javno debato zaslužijo – in ki javno debato kličejo. Predebatirali bomo trende, ki nas slavijo, fenomene, ki nas gradijo, odločitve, ki nas delijo, črne cone, ki nas jezijo, populizme, ki nas medijo, simptome, ki nas definirajo, in ljudi, ki odmevajo, pa tudi vso psihopatologijo, ki poplavlja naše sanje, naše ideologije, naše predsodke, naše boje, naše fronte ter naše politično, socialno, ekonomsko, spletno, kulturno in popkulturno multivesolje."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 42

  • 08:49 24. Januar 2024.

    Sodelovanje MŠ v zanimivi" organizaciji: https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Ffile.si%2FraZK%2Ftefani-udba.pdf%3ADzpfyDPxjIxW2QChYtCyzu8I4hE&cuid=5645219

  • 19:50 23. Januar 2024.

    Njegov izgled in vodenje mi je šlo fejst na kembl!!!

  • 18:45 23. Januar 2024.

    Ga nisem gledal prej, pa ga tudi zdaj ne bom, ker je navaden prepotentnež, ki je slišal samo tisto, kar …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.