Magazin > Film & Glasba & TV
12194 ogledov

Marcel Štefančič dobil novo oddajo

Marcel Štefančič v Studiu City RTV Slovenija Marcel Štefančič
V ponedeljek, 29. 1. 2024, se na prvi program Televizije Slovenija vrača Marcel Štefančič, in sicer z novo oddajo!

Predsednik Uprave RTV Slovenija Zvezdan Martić je že pred dnevi povedal, da se bo na male ekrane kmalu vrnil Marcel Štefančič, voditelj oddaje Studio City, ki je bila leta 2022 ukinjena.

Njegovi novi oddaji je ime Marcel, prvič pa bo na sporedu v ponedeljek, 29. 1. 2024, na prvem programu Televizije Slovenija. "Vrača se na prepoznavni voditeljski stol nove polurne nove oddaje Marcel, ki bo brezkompromisno in z ostrim pridihom z enim ali več sogovorniki poglobljeno, udarno in analitično načenjala najbolj aktualne in tudi provokativne teme. Slednje bo črpal iz sveta politike, družbe, kulture ter evropskega in svetovnega dogajanja," pišejo na spletni strani nacionalke, Štefančič pa dodaja: "V novi oddaji bomo počeli to, kar Slovenci najraje počnemo – debatirali. O rečeh, ki si javno debato zaslužijo – in ki javno debato kličejo. Predebatirali bomo trende, ki nas slavijo, fenomene, ki nas gradijo, odločitve, ki nas delijo, črne cone, ki nas jezijo, populizme, ki nas medijo, simptome, ki nas definirajo, in ljudi, ki odmevajo, pa tudi vso psihopatologijo, ki poplavlja naše sanje, naše ideologije, naše predsodke, naše boje, naše fronte ter naše politično, socialno, ekonomsko, spletno, kulturno in popkulturno multivesolje."

 

Komentarjev 43
  • Avatar Minovak
    Minovak 08:49 24.januar 2024.

    Sodelovanje MŠ v zanimivi" organizaciji: https://disq.us/url?url=https%3A%2F%2Ffile.si%2FraZK%2Ftefani-udba.pdf%3ADzpfyDPxjIxW2QChYtCyzu8I4hE&cuid=5645219

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 19:50 23.januar 2024.

    Njegov izgled in vodenje mi je šlo fejst na kembl!!!

  • munja 18:45 23.januar 2024.

    Ga nisem gledal prej, pa ga tudi zdaj ne bom, ker je navaden prepotentnež, ki je slišal samo tisto, kar je hotel slišat in baje ni prenašal kritike gostujočih v oddaji. Tako so mi povedali tisti, ki so ga gledali in se jezili nanj.