Marka Potrča na Hrvaškem napadli: Želel me je zrušiti

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Neverjetno, kaj se mu je zgodilo na Hrvaškem.
Oglej si celoten članek

Voditelj Marko Potrč je na Hrvaškem naletel na agresivnega starejšega gospoda, ki ga je pred nekim lokalom napadel.

Potrč se je ob hrvaški obali vozil s kolesom, ko je srečal motorista na skuterju, ki mu gredo kolesarji na živce. "Tole, kar se je zdaj zgodilo, ni prvič, je pa enako grozljivo kot vsakič. Nikomur nič slabega ne želiš, kolesariš po cesti ob hrvaški obali. Starejši gospod s skuterjem ... Dvakrat v mene zelo agresivno. Želel me je zrušiti. Nakar mu rečem: 'Kaj je težava?' On meni reče: 'Težava ste vi kolesarji, ki delate gnečo.' In pravim jaz njemu: 'Gospod, imam dva otroka. Vi bi meni podrli pri 40 kilometrih na uro? Ste vi normalni?' Gospod me ustavi, zapelje pred mene, postane agresiven, začne kričati. Seveda tudi meni dvigne pokrov in kričim nazaj, nakar se on name spravi fizično."

Potrč se ga ni lotil s pestmi, čeprav pravi, da bi si motorist zaslužil lekcijo. Vsem, ki jim gredo kolesarji na živce, ker po njihovem mnenju ovirajo promet, pa polaga na srce, naj brzdajo svojo jezo. "To je od nekoga oče, brat, sin, hčerka, mama. Ljudje smo, nikomur ne želimo nič slabega," je dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 18:37 28. Junij 2022.

    To je ena plat zgodbe. Potrčeva.

  • 13:07 28. Junij 2022.

    kolesarji delajo zastoje. ta je res dalmatinsko bosanska. Hrvata utišaš tako, da mu vrzeš pod kolesa 10 € in mu …

  • 12:39 28. Junij 2022.

    Najbolje je, da greš kolesarit na Švedsko, tam je vse drugače, vse boljše, vse slajše, vse oh in sploh. Kaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.