Magazin > VIP
25295 ogledov

Marka Potrča na Hrvaškem napadli: Želel me je zrušiti

marko potrč, eva cimbola Planet TV
Neverjetno, kaj se mu je zgodilo na Hrvaškem.

Voditelj Marko Potrč je na Hrvaškem naletel na agresivnega starejšega gospoda, ki ga je pred nekim lokalom napadel.

Potrč se je ob hrvaški obali vozil s kolesom, ko je srečal motorista na skuterju, ki mu gredo kolesarji na živce. "Tole, kar se je zdaj zgodilo, ni prvič, je pa enako grozljivo kot vsakič. Nikomur nič slabega ne želiš, kolesariš po cesti ob hrvaški obali. Starejši gospod s skuterjem ... Dvakrat v mene zelo agresivno. Želel me je zrušiti. Nakar mu rečem: 'Kaj je težava?' On meni reče: 'Težava ste vi kolesarji, ki delate gnečo.' In pravim jaz njemu: 'Gospod, imam dva otroka. Vi bi meni podrli pri 40 kilometrih na uro? Ste vi normalni?' Gospod me ustavi, zapelje pred mene, postane agresiven, začne kričati. Seveda tudi meni dvigne pokrov in kričim nazaj, nakar se on name spravi fizično."

Potrč se ga ni lotil s pestmi, čeprav pravi, da bi si motorist zaslužil lekcijo. Vsem, ki jim gredo kolesarji na živce, ker po njihovem mnenju ovirajo promet, pa polaga na srce, naj brzdajo svojo jezo. "To je od nekoga oče, brat, sin, hčerka, mama. Ljudje smo, nikomur ne želimo nič slabega," je dodal.

Komentarjev 26
  • Svobodnež 18:37 28.junij 2022.

    To je ena plat zgodbe. Potrčeva.

  • jakec1575 13:07 28.junij 2022.

    kolesarji delajo zastoje. ta je res dalmatinsko bosanska. Hrvata utišaš tako, da mu vrzeš pod kolesa 10 € in mu rečeš. Evo. a bo dovolj za nic dela?

  • munja 12:39 28.junij 2022.

    Najbolje je, da greš kolesarit na Švedsko, tam je vse drugače, vse boljše, vse slajše, vse oh in sploh. Kaj sploh delaš na Hrvaškem?? Si res en potrčko.