MasterChef: Luka in Bine sta si brisala solze

Foto: Voyo/ zurnal24.si masterchef Foto: Voyo/ zurnal24.si masterchef Foto: Voyo/ zurnal24.si masterchef
Tudi tokrat so solze v MasteChefu tekle v potokih, a iz povsem drugačnega razloga …
Oglej si celoten članek

Včeraj so se tekmovalci pomerili v pripravi rock'n'roll menija po receptu chefa in sodnika Bineta Volčiča. Tekmovalci so morali med drugim pripraviti tudi ocvrtek z zeliščnim maslom, a ena od skupin je pripravila dvakrat večjega od Binetovega, na račun česar se je hudomušno pošalil Karim in tako poskrbel za potoke solz smeha.  

Magazin MasterChef: Razočaranje, Tibor ni mogel zadržati solza!

 "Je res taprava batina. Absolutno prevelik. Če smo dobro pogledali Binetovega, je praktično skoraj za pol manjši." Tako tekmovalci kot Luka in Bine so bruhnili v smeh, Karim pa je nadaljeval: "Dobro, to si lahko vsak razlaga po svoje. Govorimo o ocvrtku ... Bom jaz počakal mlajšega in manj izkušenega kolega, da se majčkeno umiri. Verjamem, da je bil za njega šok. /…/ Tudi tehnike so pomembne. V vsakem primeru je treba zadovoljiti stranko."

Magazin MasterChef: Aljo gledalci pribili na križ

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:20 27. April 2018.

    Jaz sem tako ganjen, da ob tej za Slovenijo rešilni novici že cel dan točim solze.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.