Megan Fox zapustila hudo bolnega moža

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Ona je zahtevala ločitev.
Oglej si celoten članek

Zvezda najstniške serije Beverly Hills 90210, Brian Austin Green, je razkril, da se je njegova žena, igralka Megan Fox, spremenila ko se je lanske jeseni vrnila s snemanja. Takrat se mu je tudi sanjalo, da bo njun zakon razpadel, kar se je nato tudi zgodilo. Megan mu je rekla, da se počuti bolje, kadar je ločena od njega, zato sta sklenila, da se za nekaj časa razideta, piše Daily Mail.

Magazin Nepojmljivo: Brian Austin Green sinu zlomil srce

Kot se je izkazalo, je bil to začetek konca njunega 10-letnega zakona, za kar pa ni bil kriv glasbenik Machine Gun Kelly, s katerim naj bi bila Megan sedaj v zvezi in s katerim je pred kratkim za spot za pesem Bloody Valentine stala pred kamero. V tistem času sta bila dobra prijatelja, pravi tudi Green, ki poudarja, da sta z ženo ostala v prijateljskih odnosih. 

Foto: Profimedia megan fox Igralec je za 12-letno mlajšo ženo že v preteklosti pokazal veliko razumevanja. Razšla sta se že leta 2015, tudi takrat je ločitev zahtevala Megan, ki se ni ozirala na to, da je bil njen soprog takrat hudo bolan. Decembra 2014 so pri Brianu diagnosticirali motnje v delovanju možganov. "Simptomi so bili podobni simptomom možganske kapi. Niti glave ni mogel dvigniti. Šest mesec je ležal v postelji,“ je povedal vir.

Megan takrat ni ostala pri možu, ampak je odpotovala na snemanje v New York. Ko se je vrnila, je zahtevala ločitev. Dokumente je vložila avgusta 2015, ko je njen mož "preživljal najtežje obdobje v svojem življenju“. Čeprav je bil nad ženo razočaran, jo je prepričal, da sta ljubezni dala še eno priložnost. Leta 2016 se jima je rodil tretji sin Journey. Par ima sicer še 7-letnega sina Noah in 6-letnega Bodhija.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.