Magazin > VIP
5938 ogledov

Nepojmljivo: Brian Austin Green sinu zlomil srce

megan fox
Njegov sin je menda od žalosti popolnoma strt.

Brian Austin Green je iz svojega življenja brez pojasnil izobčil 16-letnega sina Kassiusa, ki se mu je rodil v zvezi z igralko Vanesso Marcil. Tako vsaj po pisanju Vip trdi 50-letna zvezdnica … 

Igralec, ki ima z Megan Fox tri sinove, naj bi stike s sinom prekinil pred petimi leti.  “Kass svojega najmlajšega brata (2) še ni spoznal. Ne sme niti vedeti, kje njegov oče, mačeha in njegovi trije bratci živijo,” je zapisala Marcil in dodala, da je Green sinu zlomil srce.


Brian in Megan sta hotela skrbništvo

Brian in Vanessa sta se spoznala v devetdesetih, in sicer med snemanjem serije Beverly Hills 90210. Po rojstvu sina sta se razšla. Leta 2010 je Brian spoznal Megan in se z njo poročil. Par ima tri sinove Noah (6), Bodhija (4) in Journeyja (2).


Megan in Brian sta se sprva borila za skrbništvo nad njegovim sinom. Vanessa pravi, da se je morala več let boriti za Kassa. “O tem nisem želela govoriti, ker sem sina poskušala zaščititi pred paparaci, ki so ga lovili,” pravi zvezdnica.


Mnogi njeni zgodbi ne verjamejo. Igralec je namreč pred kratkim objavil posnetek svojega najstarejšega sina, ki je dobil vlogo v predstavi. So se razmere medtem spremenile ali si je Vanessa zgodbo izmislila? Kakor koli že, slavni par se na njene obtožbe javno ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.