Magazin > VIP
15596 ogledov

Megan Fox zapustila hudo bolnega moža

megan fox, brian austin green Profimedias
Ona je zahtevala ločitev.

Zvezda najstniške serije Beverly Hills 90210, Brian Austin Green, je razkril, da se je njegova žena, igralka Megan Fox, spremenila ko se je lanske jeseni vrnila s snemanja. Takrat se mu je tudi sanjalo, da bo njun zakon razpadel, kar se je nato tudi zgodilo. Megan mu je rekla, da se počuti bolje, kadar je ločena od njega, zato sta sklenila, da se za nekaj časa razideta, piše Daily Mail.

Brian Austin Green Magazin Nepojmljivo: Brian Austin Green sinu zlomil srce

Kot se je izkazalo, je bil to začetek konca njunega 10-letnega zakona, za kar pa ni bil kriv glasbenik Machine Gun Kelly, s katerim naj bi bila Megan sedaj v zvezi in s katerim je pred kratkim za spot za pesem Bloody Valentine stala pred kamero. V tistem času sta bila dobra prijatelja, pravi tudi Green, ki poudarja, da sta z ženo ostala v prijateljskih odnosih. 

megan fox | Avtor: Profimedia Profimedia
Igralec je za 12-letno mlajšo ženo že v preteklosti pokazal veliko razumevanja. Razšla sta se že leta 2015, tudi takrat je ločitev zahtevala Megan, ki se ni ozirala na to, da je bil njen soprog takrat hudo bolan. Decembra 2014 so pri Brianu diagnosticirali motnje v delovanju možganov. "Simptomi so bili podobni simptomom možganske kapi. Niti glave ni mogel dvigniti. Šest mesec je ležal v postelji,“ je povedal vir.

Megan takrat ni ostala pri možu, ampak je odpotovala na snemanje v New York. Ko se je vrnila, je zahtevala ločitev. Dokumente je vložila avgusta 2015, ko je njen mož "preživljal najtežje obdobje v svojem življenju“. Čeprav je bil nad ženo razočaran, jo je prepričal, da sta ljubezni dala še eno priložnost. Leta 2016 se jima je rodil tretji sin Journey. Par ima sicer še 7-letnega sina Noah in 6-letnega Bodhija.

 

Komentarjev 1