Magazin > VIP
6602 ogledov

Megan Fox: Neverjetno, kako se je v zadnjih letih spremenila

megan fox
1/4
Profimedia
Bi jo na tem starem posnetku prepoznali?

Iz prikupne mladenke v seksi mamico treh sinov. Megan Fox, ki jutri praznuje 34. let, spada med ženske, ki z leti postajajo vse lepše in lepše.

Lepotica iz Tennesseeja je zaslovela leta 2007 s filmom Transformerji, v zadnjih letih pa ni nastopila v kakšnem večjem filmskem hitu. Leta 2016 smo jo sicer videli v Ninja želve: Iz senc, kar je bilo v bistvu pravo presenečenje. Producent filma je namreč sloviti Michael Bay, ki je z Megan delal tudi pri filmu Transformerji, a se mu lepotica pred leti za zaupanje „zahvalila“ s primerjavo s Hitlerjem

Za revijo Wolderland je 2009 o Bayu povedala, da si producent želi imeti sloves norega moškega in da jo spominja na Napoleona. Nato pa je dodala: "Na prizorišču snemanja želi biti kot Hitler. To tudi je. Z njim delati je nočna mora, ko pa sem ga spoznala zunaj delovnega mesta, sem uživala v njegovi družbi, saj je neroden, tako brezupno neroden. Nima socialnih veščin.“

Bay ji je izjave seveda zameril. Lepotica je izgubila vlogo v tretjem nadaljevanju Transformerjev, njene odpovedi pa ni zahteval Bay, ampak izvršni producent filma Steven Spielberg.

Kakor koli že, Bay in Fox sta, ker sta profesionalca, zakopala bojno sekiro. Kako se je Megan v zadnjih 10 letih spremenila, si oglejte v galeriji.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.