Magazin > VIP
2794 ogledov

Megan Fox: Igralki očitajo, da je videti kot mačka

Megan Fox Profimedias
Zaradi te fotografije tarča zlobnih komentarjev.

32-letna igralka Megan Fox velja za eno najlepših žensk vseh časov in že kot mlado zvezdnico so jo okronali za seks simbol, čeprav je igralka priznala, da je v zasebnem življenju daleč od tega in da je bila v življenju intimna le z dvema moškima. S svojo srednješolsko ljubeznijo in možem, igralcem Brianom Austinom Greenom, ki je od nje starejši 12 let in s katerim sta v zvezi že od leta 2004 ter imata tri sinove.

Megan Fox | Avtor: Facebook Facebook


Čeprav igralka velja za eno najlepših žensk na planetu, pa je njena samozavest izjemno nizka in trpi za številnimi duševnimi težavami. Čeprav tega ni uradno priznala, se že dlje časa govori, da je podlegla številnim lepotnim operacijam, s katerimi je šla občutno predaleč. Po objavi zadnje fotografije na Instagramu so se pojavili številni nesramni komentarji, češ da je igralka videti kot mačka in da je velika škoda, da je uničila svoj naravni videz. 

Umetne prsi Poglejte! Magazin Ko se plastične operacije zalomijo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.