Meghan in Harry: Noseča Eugenie se je po šestih tednih izselila iz njunega doma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Meghan in Harry sta svoj dom posodila princesi Eugenie.
Oglej si celoten članek

Foto: Epa princesa eugenie Hčerka princa Andrewa, 30-letna Eugenie, bo že čez nekaj tednov postala mamica.

Da bi bilo družinici v začetnem obdobju lažje, sta ji princ Harry in Meghan odstopila svoj dom Frogmore Cottage v Windsorju. Nekateri so se ob novici, da se je v hišo vselila Eugenie, ustrašili, da se Meghan in Harry poskušata posestva znebiti, ker se ne nameravata vrniti na Otok, a strah je bil odveč.

Eugenie in njen soprog Jack Brooksbank sta se namreč po šestih tednih že izselila, čeprav bi morala biti ta lokacija zanju idealna. V bližini namreč živeti princesina starša. "Spet je prazno. Zakaj nihče ne želi živeti v hiši Frogmore Cottage? Kaj je narobe s to hišo?“ se sprašuje vir, ki je novico o vnovični selitvi princese delil s tabloidom The Sun. Palača novice ne komentira.

Kot je znano, je Frogmore Cottage zakoncema Sussex podarila kraljica. Meghan in Harry sta za prenovo svojega doma v Veliki Britaniji, ki se lahko pohvali celo z joga studiem, zapravila 2,4 milijona funtov. V hišo sta nazadnje stopila marca, nato pa sta odstopila kot vidnejša člana dvora in se preselila čez lužo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:44 15. December 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • 15:01 15. December 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim …

  • 10:31 15. December 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.