Magazin > VIP
7650 ogledov

Meghan in Harry: Noseča Eugenie se je po šestih tednih izselila iz njunega doma

frogmore cottage Profimedia
Meghan in Harry sta svoj dom posodila princesi Eugenie.

princesa eugenie | Avtor: Epa Epa
Hčerka princa Andrewa, 30-letna Eugenie, bo že čez nekaj tednov postala mamica.

Da bi bilo družinici v začetnem obdobju lažje, sta ji princ Harry in Meghan odstopila svoj dom Frogmore Cottage v Windsorju. Nekateri so se ob novici, da se je v hišo vselila Eugenie, ustrašili, da se Meghan in Harry poskušata posestva znebiti, ker se ne nameravata vrniti na Otok, a strah je bil odveč.

Eugenie in njen soprog Jack Brooksbank sta se namreč po šestih tednih že izselila, čeprav bi morala biti ta lokacija zanju idealna. V bližini namreč živeti princesina starša. "Spet je prazno. Zakaj nihče ne želi živeti v hiši Frogmore Cottage? Kaj je narobe s to hišo?“ se sprašuje vir, ki je novico o vnovični selitvi princese delil s tabloidom The Sun. Palača novice ne komentira.

Kot je znano, je Frogmore Cottage zakoncema Sussex podarila kraljica. Meghan in Harry sta za prenovo svojega doma v Veliki Britaniji, ki se lahko pohvali celo z joga studiem, zapravila 2,4 milijona funtov. V hišo sta nazadnje stopila marca, nato pa sta odstopila kot vidnejša člana dvora in se preselila čez lužo.

Komentarjev 3
  • comsine 17:44 15.december 2020.

    www︎.︎AmiaPex︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • Avatar Dorthy_Brey
    Dorthy_Brey 15:01 15.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od d0ma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim del0m 3 ure dnevn0. prip0ročam, da poskusite. .... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • distdronim 10:31 15.december 2020.

    www︎.︎imgb︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želikko najti partnerja za sseks