Meghan Markle nečak še vedno povzroča sive lase

Foto: Profimedia
Vojvodinjo Meghan bo zaradi sorodnikov očitno še nekaj časa bolela glava …
Oglej si celoten članek

Sorodniki vojvodinje Meghan še vedno polnijo časopisne strani. Po drami njenega očeta, ki zaradi operaciji ni mogel priti na poroko, je imela njena osovražena polsestra avtomobilsko nesrečo, sedaj pa se je v medijih še enkrat znašel njen nečak Tyler Dooley.

Tyler je sin Meghaninega polbrata, ki je napisal javno pismo Harryju, naj se z njo ne poroči. O 25-letniku se je sicer pisalo že pred tedni, ko se je javno pohvalil, da goji marihuano.

Magazin Zaradi Georgea in Charlotte morali spremeniti poročni načrt

Nepovabljen v London

S svojo mamo in bratom je Tyler dan pred poroko pripotoval v London, čeprav za kraljevo poroko ni imel vabila. V soboto zvečer, po kraljevem cirkusu, se je v britanski prestolnici odpravil v nočni klub, da bi tetino poroko pošteno proslavil, a so ga pred vrati lokala ustavili, saj je imel v žepu 10 centimetrov dolg nož. Tyler je razložil, da ga ima s seboj za samoobrambo, ker je Donald Trump nekoč izjavil, da je London bojno polje. Mladenič je nož brez prerekanja predal, njegova mama pa je po vrnitvi v ZDA za Fox povedala, da gre pri vsem skupaj za nesporazum.

Magazin Meghan Markle: Ta trojica ji očitno želi uničiti poročni dan

Magazin Harry je imel v cerkvi težavo

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.