Meghan Markle v javnosti na robu solz

Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle Foto: Profimedia meghan markle
Zaročenki princa Harryja je bilo hudo.
Oglej si celoten članek

Meghan Markle je svojega zaročenca, princa Harryja, pospremila na zelo žalosten dogodek – spominsko slovesnost ob prazniku Anzac Day, ko se spominjajo avstralskih in novozelandskih vojakov, ki so padli v prvi svetovni vojni.

Slovesnost se je začela ob 5.30 uri zjutraj v Londonu. Par je ob prihodu sprejela Novozelandka, ki ju je pozdravila na tradicionalen novozelandski način – oba sta se njenega nosu za nekaj sekund dotaknila s svojim. "Meghan je bilo lepo spoznati in z njo ter Harryjem deliti dih življenja in naše kulture,“ je pozneje povedala.

Meghan si je za to priložnost nadela dolg siv plašč in črn klobuk. Na levi strani je nosila makov cvet - "Remembrance Poppy“ - ki predstavlja simbol spomina na žrtve vojn. Meghan in Harry sta sedela drug ob drugega in si izmenjala zaljubljene poglede. A tudi Harry Meghan ni mogel vzeti bolečine, ki jo je občutila med slovesnostjo. Kot poročajo, so se po tem, ko je sonce vzšlo, v Meghaninih očeh jasno videle solze, ki jih je poskušala skriti.

Magazin Harry in Meghan: Temne napovedi pred poroko leta

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.