Meghan ponovno prelisičila kraljico

Foto: Profimedia
V drznosti ji med kraljevimi člani ni para.
Oglej si celoten članek

Kratka krila, dekolteji, ramena, zdi se, kot da pravila kraljevega oblačenja za novopečeno vojvodinjo Meghan Markle sploh ne veljajo, sedaj pa je prekršila še to pravilo. Ker vpadljivi vzorci na kraljeva oblačila ne sodijo, sploh leopardji in tigrasti, si je vojvodinja omislila čevlje v kravjem vzorcu. 

Sicer bo ta vzorec hit letošnje pomladi, saj ga je v svojo kolekcijo že vključila tako Victoria Beckham, kot tudi cenovno bolj ugodne znamke kot je Mango. Tokrat je šla vojvodinja torej spet v korak s časom in svojo garderobo popestrila na nevsiljiv način, čeprav ne čisto po kraljevem protokolu.

Magazin Udarec za Meghan in Harryja: Sedaj jima celo javno grozi

Meghan in Harry Meghan in Harry v sedmih nebesih? Tak je v resnici njun zakon!

Foto: Profimedia Meghan Markle

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:11 17. Januar 2019.

    Ma ni ta baba za v kraljevo družino. Novta dolgo skupaj

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.