Miha Hercog: Sestra razkrila, kako se počuti po ločitvi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kako se po razhodu počuti Miha?
Oglej si celoten članek

Larisa, starejša sestra Mihe Hercoga, je za Slovenske novice spregovorila o ločitvi svojega brata. Med drugim je dejala, da ni slutila, da je Mihov zakon s Sašo Lendero v krizi, a poudarila, da je v takšnih situacijah pomembno, da si iskren do sebe in da najprej poskrbimo zase. 

Na vprašanje, kako se Miha počuti sedaj, je novinarki Almi Glumac odgovorila: "Ker v moške možgane kot ženska težko prodrem, lahko samo omenim, da imam občutek, da se mi zdi zadovoljen s svojo odločitvijo in da je srečen."

Da je zakona konec, je najprej sporočila Saša, nekaj ur pozneje pa je informacijo pokomentiral tudi Miha

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 01:54 25. Januar 2023.

    Kdaj uletita đuro i tanja v tale scenarij.

  • 09:04 24. Januar 2023.

    Koga še zanima SAŠA LANDERO..ona je svoje odpela honorarjev več ...naj gre delat v Merkator saj ga ma blizu .bo …

  • 09:00 24. Januar 2023.

    sam 1, se strinjam z vami. Vsak od nas ima svoje probleme, pa jih ne oznanjamo javno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.