Mija Janković vnukinji podarila sanjsko darilo, ki si ga močno želi večina otrok

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Vnukinjo razveselila za 10. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Soproga ljubljanskega župana Zorana Jankovića, Mija Janković je ženska številnih vlog. Podjetnica, žena, mama, hčerka, a najbolj od vsega se ji v očeh zaiskri, ko govori o svojih vnukih. Tri ima, najstnika Vall in Julia sta otroka njenega mlajšega sina Jureta in njegove bivše soproge Vesne Janković, najmlajša vnukinja Karolina pa je hčerka starejšega sina Damijana in njegove dolgoletne izbranke Ursule

Mija z vsemi tremi preživlja veliko časa, jim pomaga pri šolskih obveznostih in jih vozi na izlete ter počitnice. Karolina je s prijateljico poleti pri njej celo na enotedenskih počitnicah in babica ji vedno pripravi pester program, ki vključuje obisk muzejev, galerij, živalskega vrta in kina. Aktivna pa je tudi v športnem smislu, saj z vnuki tudi supa, kot nam je razkrila pred časom.  A za to, kar je naredila nedavno, si zagotovo lahko prisluži naziv super babi! Karolini je za 10. rojstni dan namreč podarila nekaj, kar si želi skoraj vsak otrok. Kupila ji je kužka, ki so ga poimenovali Brownie. In čeprav je povsem od vnukinje, se ob njem "topi" tudi Mija, kot je še razkrila za zurnal24.si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:43 26. Marec 2023.

    Daj ohladi se plavko. Zaradi kuzka ne bos nic vec dolgov plačeval. Ce bi tvoj miljenec to storil bi ga …

  • 11:04 26. Marec 2023.

    Še marsikdo bi podarjal taka darila, če bi mu ODPISOVALI DOLGOVE, ne mi jih moramo odplačevati, pa če ostanemo na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.