Magazin > VIP
46982 ogledov

Vsem na očeh: To Mija Janković počne s svojimi vnuki!

mija janković Mediaspeed
Ostali smo brez besed …

Mijo Janković, ženo ljubljanskega župana Zorana Jankovića in podjetnico, lahko kličeta kar super babi! V poletnem večeru smo jo z vnukinjo Karolino, hčerko sina Damijana in njegove partnerke Ursule Gawish, ujeli v ljubljanskem živalskem vrtu, kjer sta s sedemletnico preživeli prekrasen dan. A Mija v varstvu ni imela le vnukinje, pač pa tudi njeno prijateljico.

Zaupala nam je, da je Karolina pri njej na enotedenskih počitnicah in da ji je pripravila pester program. Tako so se en dan dekleta odpravila na ogled Ljubljane, vse od Špice pa do Ljubljanskega gradu, vmes pa skočile tudi v galerije in muzeje. Mija je seveda odlična vodička po prestolnici, katere "šef" je njen soprog. En dan so preživele v živalskem vrtu, v primeru slabega vremena pa je Mija načrtovala obisk kino predstave. Aktivna je tudi v športnem smislu, saj je zaupala, da je otroke na skupnih počitnicah v Rovinju vozila s supom. 

Energije ima očitno za izvoz, skrivnost pa pravi, da je v ohranjanju dobre fizične kondicije, ki ji omogoča, da uspešno in aktivno krmari med poslom in družino. Seveda si odtrga tudi trenutke zase, najraje v družbi sester, s katerimi pravi, da so z leti še bolj povezane, združuje pa jih predvsem dober skupen smisel za humor. "Ko smo skupaj, je toliko smeha, da nam kar zavidajo, kako zelo povezane smo," je razkrila. 

Komentarjev 18
  • matermila 08:51 15.november 2019.

    Lepo,res lepo vas prosim,da te nagravžne face propadlih podjetnikov umaknete s tega portala.So že prav predolgo tu gor in vsakodenvno,ko odprem ta vaš cajtung me prime srat,ko jih vidim.Po štirih mesecih lezenja v rit,tem barabinom,bi bil že čas,da jih umaknete

  • psychocandy7 12:24 06.september 2019.

    a so jankovići tale člank plačali ali jim "novinar" samo v rit leze?

  • Avatar Žare Dolenc
    zare 01:31 02.september 2019.

    Severna soseda velja za pravno in urejeno državo. No, župan kateregakoli njihovega mesta bi bil politično zavekomaj mrtev, da o sodstvu ne izgubljam besed. Svobodnjakom so novinarji podtaknili afero in vlada je padla, v veliki meri tudi zaradi pritiska javnosti. ...prikaži več V Slovenistanu o tem tudi sanjati ni mogoče." Ljubljančani" ga imajo na pideestalu, on ma pa njih rad. Ne moreš,da verjameš.

Sorodne novice